Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ασταμάτητη δουλειά για το τεχνικό επιτελείο (pics)

Ασταμάτητη δουλειά για το τεχνικό επιτελείο (pics)

05

Ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι συνεργάτες του αναλύουν διαρκώς δεδομένα από προπονήσεις και αγώνες, με στόχο τη βελτίωση του Ολυμπιακού!

Κάθε μέρα προετοιμασίας που περνά είναι ιδιαίτερα γεμάτη, για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός, αλλά και οι συνεργάτες του, εκμεταλλεύονται κάθε διαθέσιμη ώρα της ημέρας, προκειμένου να σχεδιάσουν με τον ιδανικό τρόπο τις προπονήσεις, αλλά και τους φιλικούς αγώνες. Στόχος δεν είναι άλλος, από εκείνον της διαρκούς βελτίωσης του συνόλου, αλλά και των ποδοσφαιριστών ατομικά.

Δίχως να γνωρίζουν τι πάει να πει «κούραση», λοιπόν, οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον κ. Σάντσεθ, αλλά και ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής, εργάζονται μπροστά από τους υπολογιστές, αλλά και τις σημειώσεις τους, εντοπίζοντας και την παραμικρή αδυναμία, ώστε να δουλέψουν επάνω της και να την εξαφανίσουν, μετατρέποντας έτσι τον Ολυμπιακό σε μία «καλοκουρδισμένη μηχανή» παραγωγής γκολ, επίτευξης νικών και διακρίσεων και κατάκτησης ακόμη περισσότερων τίτλων!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Θρύλου, στο Γκενκ του Βελγίου, το τεχνικό επιτελείο περνάει το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, αναλύοντας όλα τα δεδομένα, από προπονήσεις και αγώνες, με στόχο την εξάλειψη των λαθών. Η δουλειά αρχίζει και τελειώνει εκεί, σε θεωρητικό επίπεδο, πριν περάσει στην πράξη και την εφαρμογή, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχοντας στη διάθεσή τους και ένα projector, ο κ. Σάντσεθ και οι συνεργάτες του παρακολουθούν ματς της ομάδας, ματς αντιπάλων, αλλά ακόμη και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να καταλήξουν στις καλύτερες αποφάσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις, πριν την επόμενη προπόνηση ή τον επόμενο φιλικό αγώνα, όμως για να μπορέσουν να λάβουν τη σωστή καθοδήγηση, πρέπει ο Βίκτορ Σάντσεθ και το τεχνικό επιτελείο να περάσουν καθημερινά πάρα πολλές ώρες στο meeting room, αναλύοντας και σχεδιάζοντας. Επί της ουσίας, η δουλειά για τους προπονητές, αναλυτές και γυμναστές της ομάδας μας, δεν σταματάει ποτέ.

03

02

04

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...