Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εφτά παίκτες για δύο θέσεις!

Εφτά παίκτες για δύο θέσεις!

milivojevic-1915

Ο συνωστισμός που υπάρχει στους κεντρικούς μέσους, αποτελεί ένα από τους ευχάριστους πονοκέφαλους για τον Σίλβα. Πολλές επιλογές και εναλλακτικές, που ίσως είναι πολυτέλεια για το 4-2-3-1 που εφαρμόζει ο προπονητής.

Οι ποδοσφαιριστές που τραβάνε το κουπί μέχρι στιγμής, είναι τρεις: Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο. Πρόκειται για παίκτες που μπορούν να αμυνθούν εξαιρετικά, αλλά προωθούν και την μπάλα με ευκολία αν χρειαστεί. Αυτό ζητάει ο προπονητής και το κάνουν τέλεια.

Και αν οι Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς είναι νεαροί σε ηλικία, αυτό δεν συμβαίνει με τον 35χρονο Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντίνος χρειάζεται ειδική διαχείριση, εξάλλου η ομάδα δεν τον απέκτησε για να ….πάρει το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για να βοηθήσει στα δύσκολα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, με την εμπειρία και την κλάση του.

Εκτός τους τρεις βασικούς πυλώνες του άξονα, υπάρχουν και οι «ξεχασμένοι», οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία τους. Ένας από αυτούς είναι ο Μπουχαλάκης. Για όσους δεν θυμούνται, ο 22χρονος ξεκίνησε βασικός στην έναρξη της σεζόν, αφού είχε εντυπωσιάσει τον Σίλβα στην προετοιμασία. Ένας τραυματισμός που υποτροπίασε τον έχει κρατήσει μεχρι στιγμή εκτός, αλλά σύντομα θα πάρει τις ευκαιρίες του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Για τους νεαρούς Ζντιέλαρ και Τζανδάρη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ταλέντο μεν, δεν τους λείπει, τους λείπει όμως η εμπειρία και το θάρρος. Καλό θα ήταν να παραχωρηθούν δανεικοί για να «ανέβουν» και να επιστρέψουν την επόμενη χρονιά πιο έτοιμοι. Μιλάμε για παίκτες 20 και 21 χρόνων, με κίνητρο και δίψα για διάκριση, οπότε οι μνηστήρες τον Γενάρη θα είναι αρκετοί.

Τελευταίο άφησα τον Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει χάσει πολύ έδαφος αφού η αποθεραπεία του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο πέρσι, δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο ίδιος. Το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Μανιάτης προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όμως ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, τουλάχιστον προς το παρόν. Κάποια δημοσιεύματα τον βάζουν στο στόχαστρο Ιταλικών ομάδων κάτι που δεν επιβεβαιώνεται. Υπομονή ο Γενάρης είναι κοντά.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Πόστο στην Β’ ομάδα Ανατολάκης και Μανιάτης!

Πηγή Φωτογραφίας: in.gr Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την περαιτέρω στελέχωση της Ομάδας U23 (ομάδα Β) ...