Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Έτοιμος ο Σπανούλης, πρόβλημα με Αγραβάνη

Έτοιμος ο Σπανούλης, πρόβλημα με Αγραβάνη

Έτοιμος για την επάνοδό του στην δράση ο Σπανούλης.

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στην επικείμενη αναμέτρηση με την Εφές Αναντολού (18/12, 21:45) ο Βασίλης Σπανούλης. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στον αριστερό του αστράγαλο στο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα στις 26/11. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο του αριστερού του ποδιού, ακολούθησε θεραπεία και το ενδεχόμενο να παίξει στον αγώνα με την Εφές δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Εξάλλου η αναμέτρηση με την τούρκικη ομάδα δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον (ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο), οπότε δεν αποκλείεται ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να δώσει χρόνο ξεκούρασης στον παίκτη του.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...