Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Διάψευση για Τζιλαρντίνο

Διάψευση για Τζιλαρντίνο

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο
Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, ο “Τζίλα” έπαιξε ως δανεικός στη Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός διέψευσε πως έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Ιταλό επιθετικό της Γκουανγκζού Εβεργκράντε, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα μεταγραφών, ενέπλεξε τον Ολυμπιακό σε σενάριο σχετικά με τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, υποστηρίζοντας πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για να συνεργαστούν.

Ωστόσο, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ διέψευσε πως έχει κάνει προσφορά για τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Φιορεντίνα, για δεύτερη φορά έως τώρα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο, 33άχρονο (5/7/1982), επιθετικό, που έχει αγωνιστεί σε πολλές ιταλικές ομάδες και έχει πετύχει 210 γκολ στην έως τώρα επαγγελματική του καριέρα. Συγκεκριμένα, έχει παίξει στις Πιατσέντσα, Βερόνα, Πάρμα, Μίλαν, Φιορεντίνα (δύο φορές), Τζένοα, Μπολόνια, ενώ το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε από την Κίνα έως το καλοκαίρι του 2016. Είναι 57 φορές διεθνής με την Εθνική Ιταλίας.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...