Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-15: Ολυμπιακός – Πλατανιάς 8-0

Κ-15: Ολυμπιακός – Πλατανιάς 8-0

k-15

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα Super League K-15.

Σε αγώνα της 4ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (7/11) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-0 του Πλατανιά.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη κυριάρχησε απόλυτα μέσα στο γήπεδο και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Τρία γκολ πέτυχε ο Φέκας και από ένα οι Μπουλάρι, Κουτσιανούλης, Γεωργαντής, Κωνσταντινίδης, Γλυνός.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6′ ο Κωνσταντινίδης με σουτ μέσα στην περιοχή, ενώ στο 9′ ο Μουγιός είχε δοκάρι! Στο 19′ ο Κουτσιανούλης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια “έγραψε” το 2-0 για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 35′ ο Γεωργαντής έκανε το 3-0. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα πέντε γκολ. Στο 49′ ο Γλυνός, που είχε περάσει στο 47′ ως αλλαγή, σημείωσε το 4ο γκολ, ενώ ο Φέκας πέτυχε τρία γκολ στο 62′, το 75′ και το 77′ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0. Το … κερασάκι ήρθε από τον Μπουλάρι, ο οποίος στο 79′ με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 8-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, σημείωσε μετά από τη λήξη της αναμέτρησης: “Μπράβο στα παιδιά. Δουλεύουν σκληρά από την αρχή της σεζόν και δείχνουν την αξία τους. Βήμα-βήμα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μυστικό μας είναι η δουλειά και η υπομονή”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντίνιδης, Μαρτίνης (69′ Καλλιμούκος), Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμα (74′ Μποσκουϊδης), Τσακίρης, Μούγιος (47′ Γλυνός), Γεωργαντής (65′ Μπουλάρι), Φέκας, Κουτσιανούλης (57′ Κουλουριώτης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σκουλιπάκης, Ψαρουδάκης, Σαρρής, Τζουγκράκης (70′ Ποθουλάκης), Μαράκης, Παγωνάκης, Λαζίδης, Ιρέτο, Αρτζίδης (41′ Σταυρουλάκης), Κουτσουπιάς (71′ Βρεττός), Στεφανίδης (67′ Μαστραντωνάκης).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γι’ αυτό γίναμε Ολυμπιακοί!

Το να αγαπάς μια ομάδα σου κοστίζει πολλά πράγματα. Σου παίρνει χρήματα και μάλιστα αρκετά ...