Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Τελειώνουν” από τη Σπόρτινγκ και οι βοηθοί του Σίλβα

“Τελειώνουν” από τη Σπόρτινγκ και οι βοηθοί του Σίλβα

Ζοάο Πέντρο, Γκονσάλο Πέντρο
Ζοάο Πέντρο και Γκονσάλο Πέντρο

Όπως σας αποκάλυψαν πρώτα τα kokkina.gr χθες το βράδυ, η περίπτωση Μάρκο Σίλβα είναι η μοναδική που τρέχει και υπάρχει για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό. Μπορεί η υπόθεση της αποδέσμευσής του, τυπικά να εκκρεμεί λόγω οικονομικών διαφορών, όμως η ουσία είναι πως έχει επέλθει συμφωνία με τους Πειραιώτες, το πλάνο προχωρά μ΄αυτόν στον πάγκο και θα έρθει στη χώρα μας να αναλάβει την ομάδα εγκαίρως.

Από κει και πέρα, οι δύο βασικοί βοηθοί του Πορτογάλου βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Λισαβόνας και θα ακολουθήσουν τον Σίλβα στο μεγάλο λιμάνι. Ο λόγος για τους Ζοάο Πέντρο και Γκονσάλο Πέντρο, οι οποίοι αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία τους με τη Σπόρτινγκ ακόμα και εντός της ημέρας, μια εξέλιξη θετική για την πορεία της στελέχωσης του προπονητικού τιμ των ερυθρόλευκων.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ανανεώσεις, μεταγραφές και ο Ολυμπιακός 2024

Ο Βαλάντης Σιδέρης μέσα από 1876 λέξεις, λύνει απορίες και απαντά σε καυτά ερωτήματα για ...