Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Το μήνυμα του Ρίβερς στους Έλληνες

Το μήνυμα του Ρίβερς στους Έλληνες

David Rivers
Ο Ντέιβιντ Ρίβερς

Αγαπήθηκε όσο λίγοι στη χώρα μας και αποτέλεσε σύγχρονο αθλητικό ήρωα όντας ο βασικός συντελεστής του πρώτου Ευρωπαϊκού τίτλου του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Ο λόγος για τον  Ντέιβιντ Ρίβερς που συγκαταλέχθηκε στη 2η θέση των καλύτερων αμερικανών στην ιστορία του συλλόγου από τα kokkina.gr και ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook, στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στη χώρας μας, ώστε να αντιμετωπίσει την άσχημη οικονομικά περίοδο που διανύει.

“Για όλους τους πολίτες της Ελλάδας, ξέρω, ότι δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τι μια όμορφη χώρα που έχετε! Ελπίζω και σας ενθαρρύνω ότι μπορείτε ως λαός – τόσο οι νέοι όσο και οι πρεσβύτεροι να είστε μαζί με ενότητα για το καλό της ευημερίας της χώρας! Τώρα είναι η ώρα ατομικά και συλλογικά να δείξετε το μεγάλο πάθος και τη δύναμη που σας διακρίνει και να επιμείνετε μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι προσευχές μου είναι μαζί με όλους σας, ο Θεός να σας ευλογεί.”

david lee rivers

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

10 παίκτες που «είχε» και… «έχασε» ο Ολυμπιακός

Με αφορμή τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ για τη Φενέρ, παρά την ύστατη προσπάθεια ...