Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Καμία ανησυχία για Σίλβα στον Ολυμπιακό

Καμία ανησυχία για Σίλβα στον Ολυμπιακό

Marco Sliva
Ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού και δεν υπάρχει καμία ανησυχία στο μεγάλο λιμάνι για τον Πορτογάλο.

Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη (1/7) η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, καλωσορίζοντας και επίσημα τον νέο της προπονητή Ζόρζε Ζεζούς, στα 109α της γενέθλια.

Στο θέμα μας τώρα, ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τα “λιοντάρια” και απομένουν τεχνικές λεπτομέρειες οικονομικού χαρακτήρα για να αναλάβει και επίσημα τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στα kokkina.gr και τη στιγμή που γράφονται τούτες εδώ οι γραμμές, στον Πειραιά δεν ανησυχούν και σχεδιάζουν τη νέα σεζόν με τον Πορτογάλο προπονητή στο τιμόνι. Δεν υπάρχει ούτε Plan B, ούτε άλλες εναλλακτικές επιλογές.

Ο Σίλβα θα είναι επόμενος ερυθρόλευκος τεχνικός και όπως μάλιστα μας είπαν άνθρωποι του συλλόγου αργά το βράδυ της Τετάρτης (1/7) “…η προετοιμασία ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Έχουμε προπονητή και θα είναι στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό την ώρα που πρέπει”.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...