Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ / 3-1 για τη μεταγραφή Περπέρογλου

3-1 για τη μεταγραφή Περπέρογλου

Stratos Perperoglou
Ο Στράτος Περπέρογλου με τη φανέλα της Εφές

 

Σαν ποδοσφαιρικό σκορ μοιάζει η κατάσταση στην περίπτωση μεταγραφής του Στράτου Περπέρογλου στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα και θέλω τα οποία περιπλέκουν τα πράγματα.

Ας ξεκινήσουμε από τα δεδομένα. Ο Στράτος έφυγε από τον Ολυμπιακό πριν από ένα χρόνο, σα φίλος. Σε αντίθεση με την κωμωδία όπως αυτή εξελίχθηκε με την υπόθεση Σλούκα, ο Περπέρογλου ήταν από την αρχή ειλικρινής και ντόμπρος στη συμπεριφορά του απέναντι στη διοίκηση των Πειραιωτών. Έτσι το ενδεχόμενο μιας επιστροφής όχι μόνο δεν αποκλείεται αλλά πλέον θεωρείται και πιθανό.

Μετά την μέτρια παραγωγική χρονιά του Ντάρντεν και την αποχώρησή του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κοιτάζει την περίπτωση του Στράτου για να στελεχώσει τη θέση “3”, με δεδομένο πως για να πάρει και λεπτά συμμετοχής ο Παπαπέτρου, μπορεί να “κατεβάσει” κατά συνθήκη τον Λοτζέσκι στο “2”.

Τι ισχύει μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες πρώτες κουβέντες με την πλευρά του παίκτη και συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του στο λιμάνι. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ενδιαφέρει και τον ίδιο τον παίκτη που πεθύμησε και τη χώρα μας και το σύλλογο.  Άρα λοιπόν, έχουμε έως τώρα δύο στην εξίσωση, την ομάδα και τον παίκτη. Βάλτε και τη διοίκηση της Εφές που επιθυμεί να ξαλαφρώσει από το εκατομμύριο του συμβολαίου του παίκτη και θα έχουμε το 3 που γράφει ο τίτλος. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Ποιο είναι όμως το 1; Το ένα είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει τον Έλληνα σμολ φόργουορντ στην Κων/πολη. Τι θα γίνει κανείς δε ξέρει όμως το σκορ είναι δύσκολο να ανατραπεί.

Έχει αρκετό “ψωμί”ακόμα η υπόθεση αλλά αναμένεται να καταλήξει τις επόμενες ημέρες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Το παρασκήνιο με Μπραζντέικις και τα ερωτηματικά που θέλουν απαντήσεις!

Χθες σας έγραψα ένα γενικό άρθρο για την offseason του Ολυμπιακού με μικρή αναφορά στο ...