Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «200άρης» ο Παπανικολάου, 450 συμμετοχές ο Σπανούλης

«200άρης» ο Παπανικολάου, 450 συμμετοχές ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 64-62 τον Παναθηναϊκό στο 3ο τελικό, έκανε το 2-1 στην σειρά και χρειάζεται πλέον μία νίκη για να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 13ο  συνολικά της ιστορίας του.

Στο περιθώριο του τρίτου τελικού, οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεπέρασαν κάποια ατομικά ρεκόρ, τα οποία είναι τα εξής: 

* Τις 100 συμμετοχές -όλες με τα χρώματα του Ολυμπιακού- στην STOIXIMAN.GR Basket League συμπλήρωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

* Τις 450 συμμετοχές στην STOIXIMAN.GR Basket League συμπλήρωσε ο Βασίλης Σπανούλης και έγινε ο όγδοος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που φτάνει η ξεπερνά τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

* Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε τις 200 στην καριέρα του στη λίγκα, φτάνοντας τις 202 μετά από 181 αγώνες.

* Με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε ο Ντομινίκ Ουότερς συμπλήρωσε τα 100 στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

* Οι 14 πόντοι που σημείωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοσή του ως παίκτης του Ολυμπκακού στο πρωτάθλημα, η κορυφαία όμως στα πλέι-οφ.

Από εκεί και πέρα, τα 22 εύστοχα εντός παιδιάς σουτ (22/56) είναι η χαμηλότερη φετινή επίδοσή του Ολυμπιακού σε εντός έδρας παιχνίδι ενώ ισοφάρισε και τη χαμηλότερη φετινή του επίδοση συνολικά, που ήταν τα 22/57 στην ήττα του στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Επίσης το ένα κλέψιμο είναι αρνητικό ρεκόρ για εντός έδρας παιχνίδι φέτος.

Πηγή: esake.gr

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

“Εμείς και η Μπαρτσελόνα!”

“Απόψε εκατομμύρια κόσμος δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Το να παίζει ο Ολυμπιακός σε ...