Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Κάναμε το καθήκον μας, επικεντρωνόμαστε στον Παναθηναϊκό»

«Κάναμε το καθήκον μας, επικεντρωνόμαστε στον Παναθηναϊκό»

Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, πλέον, να μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους».

«Σήμερα κάναμε το καθήκον μας. Κάναμε καλό παιχνίδι σχετικά, από την αρχή είχαμε την πρωτοπορία στο σκορ και ελέγξαμε τον ρυθμό, κυρίως, από την άμυνά μας. στο Β΄ ημίχρονο η διαφορά πήγε στους 22 πόντους μ’ ένα επιμέρους σκορ 10-2, Κάπου εκεί η άμυνα χαλάρωσε, παίζαμε κυρίως μέσω της επίθεσης, είχαμε κάποια άσχημα διαστήματα, αλλά γενικά το πρόσημο είναι θετικό. Πήραμε αυτό που θέλαμε κι επικεντρωνόμαστε στους τελικούς. Είναι καλό που χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες, που βγήκαν μπροστά κι άλλοι παίκτες, όπως ο Παπαπέτρου, ο Αγραβάνης που ήταν πολύ καλός στην άμυνα, ο Γιανγκ. Αυτό δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι. Ξεκουράσαμε παίκτες, προφυλάξαμε τον Ουότερς που έχει ένα προβληματάκι. Από σήμερα επικεντρωνόμαστε στον Παναθηναϊκό. Δεν κοιτάμε την σειρά, αλλά το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ και θέλουμε να δώσει βροντερό «παρών» στον πρώτο τελικό». Είπε αρχικά ο κόουτς το Ολυμπιακού.

Αν οι παρατηρήσεις για την άμυνα στους παίκτες του, είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους τελικούς:

«Ακριβώς. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα, να ξεκινάμε το παιχνίδι από εκεί και να το κάνουμε με περισσότερη σταθερότητα».

Για τον Ματ Λοτζέσκι:

«Πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποιο ματς των τελικών»

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μεντιλίμπαρ: «Δεν ήθελε να μπει η μπάλα, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άρη, ...