Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Είχαμε ισορροπημένο παιχνίδι»

«Είχαμε ισορροπημένο παιχνίδι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την σημερινή εικόνα της ομάδας του και κυρίως από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στο Β΄ ημίχρονο.

«Είχαμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον Προμηθέα, ο οποίος ειδικά στην έδρα του είναι πολύ καλός. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άστοχοι και δεν μπορούσαμε να πάρουμε διαφορά, αλλά γενικά είχαμε ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέσω της καλής μας άμυνας, βρήκαμε και πόντους στην επίθεση. Θεωρώ πως πήραμε μια καλή νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα. Εύχομαι καλή τύχη στον Προμηθέα.  Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι μπροστά στον κόουτς Κώστα Πετρόπουλο, τον οποίο τον αγαπώ πάρα πολύ». 

Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος παρακολουθούσε την συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως:

«Κι εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ. Έχω μάθει πολλά από αυτόν τον κύριο. Του ζήταγα να μου πει πώς θα αντιμετωπίσουμε ένα πικ εν ρολ και μου έφερνε τρεις σελίδες. Και του έλεγα διάλεξε τα πιο sos και έλα να τα παίξουμε. Είναι εξαιρετικός κόουτς και με αυτό το ήθος και αυτό τον καλό χαρακτήρα που έχει, έχει καταφέρει και αντέχει ανάμεσα στα λιοντάρια της Α1 και της Ευρωλίγκας και αποτελεί παράδειγμα για όλους. Σε έχω μέσα στην καρδιά μου».

Τέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε:

«Ο Πετρόπουλος είναι ένα διαμάντι του αθλητισμού, εμείς οι νεότεροι πήραμε πολλά από την εργατικότητα του και το ήθος του. Τον αγαπάω πάρα πολύ».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στον Προμηθέα

Χωρισμένη σε πέντε ημέρες θα είναι η δράση της 4ης αγωνιστικής στο Top 6 και ...