Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Η προσοχή στον Πανναξιακό

Η προσοχή στον Πανναξιακό

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία πρόκριση στους «8» του Challenge Cup κόντρα στην Τσανάκαλε.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται το Σάββατο (11/2) στις 17:00 στο Ρέντη τον τρίτο της βαθμολογίας Πανναξιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος των κοριτσιών του Ολυμπιακού, είναι μία ακόμα νίκη με την οποία θα κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 1η θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν, που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν.

Ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάσεβιτς, ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και ντέρμπι σε αυτό το γύρο η αναμέτρηση με τον Πανναξιακό. Ο αντίπαλός μας παίζει καλύτερο βόλεϊ σε σχέση με πέρσι και μέχρι στιγμής έχει ένα λάθος με την Ηλιούπολη εντός έδρας, αλλά εκτός από αυτό το ματς παίζουν καλά και είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά και για την ομάδα της Νάξου. Ωστόσο ελπίζω ότι στην έδρα μας και ξανά με τον κόσμο μας θα κερδίσουμε αυτό το ματς».

Από την πλευρά της η Ναντζέγια Μαλασάι σημείωσε:

«Η ομάδα μας προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση στους «8» του Challenge Cup και την πολύ δύσκολη νίκη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Τσανάκαλε. Ωστόσο προς το παρών αφήνουμε πίσω τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που μπορούν να περιμένουν και θέλουμε να οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον Πανναξιακό για να κάνουμε το βήμα κατάκτησης της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...