Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Με αμείωτους ρυθμούς Νέοι και Έφηβοι

Με αμείωτους ρυθμούς Νέοι και Έφηβοι

Συνεχίζουν την δουλειά Νέοι και Έφηβοι.

Προπόνηση και θεωρία είχε το … μενού της 3ης ημέρας της προετοιμασίας των ομάδων Κ-17 και Κ-20 του Ολυμπιακού στα Χάνια του Πηλίου.

Οι δυο ομάδες συνεχίζουν δυνατά τις προπονήσεις τόσο σε θέματα ταχυδύναμης όσο και σε θέματα τακτικής παράλληλα όμως ξεκίνησαν και τα θεωρητικά μαθήματα.

IMG_4688

Το… μάθημα θεωρίας περιελάμβανε ανάλυση video αγώνων των δυο ομάδων αλλά και γενικές οδηγίες  και παρατηρήσεις από τους προπονητές της Ακαδημίας γι’ αυτά που βλέπουν στις προπονήσεις στο Πήλιο. 

Τόσο η Κ-20 όσο και η Κ-17 δουλεύουν «σκληρά» και κάθε ημέρα η εικόνα των παικτών είναι καλύτερη στις προπονήσεις. Οι απαιτήσεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι μεγάλες και όλοι ξέρουν ότι θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να πετύχουν.

DSC_3951

Δύο φιλικά την Κυριακή

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια στην περίοδο της προετοιμασίας θα δοθούν την Κυριακή 7 Αυγούστου. Η Κ-20 θα ταξιδέψει στο Βελεστίνο για να παίξει με τον Ρήγα Φεραίο ενώ η Κ-17 θ’ αγωνιστεί στα Χάνια με τον Προμηθέα Λάρισας. Για τους Νέους θα είναι το 3ο φιλικό παιχνίδι αφού έχουν δώσει πριν από το Πήλιο δυο αγώνες με τον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο ενώ για τους Έφηβους θα είναι το πρώτο της χρονιάς!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...