Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Εκτός Youth League και οι Νέοι

Εκτός Youth League και οι Νέοι

Εκτός Youth League και η Κ-20.

Μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του Ολυμπιακού από το Champions League και οι Νέοι του συλλόγου δεν θα εκπροσωπήσουν την περίοδο 2016-17 την Ελλάδα στο UEFA Youth League.

 

Μετά από τρία χρόνια πολύ καλής παρουσίας η ομάδα του Βασίλη Βούζα δεν θ’ αγωνιστεί  στη σπουδαία αυτή διοργάνωση η οποία “ανέβασε” πολύ την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην  Ευρώπη. 

 

Η ομάδα Νέων σ’ αυτά τα τρία χρόνια έδωσε 19 αγώνες και κέρδισε μεταξύ άλλων την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους, την Μπάγερν Μονάχου και την Άρσεναλ. Οι παίκτες της Κ-20 που παρακολούθησαν όλοι τον αγώνα της Τετάρτης στα Χάνια συνεχίζουν την “σκληρή” δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμοι για το Πρωτάθλημα Super League K-20 που αρχίζει στις 28/8 στην Ξάνθη, κόντρα στην τοπική ομάδα και φυσικά για να “χτυπήσουν” μελλοντικά την πόρτα της πρώτης ομάδας.

 

Σίγουρα στους παίκτες υπάρχει απογοήτευση λόγω της μη συμμετοχής στο Youth League στο οποίο ο Ολυμπιακός έφτασε το 2015 έως τους «16» αλλά όλοι κοιτούν την επόμενη ημέρα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...