
Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μίλησε πριν τον επαναληπτικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πήγε στο Ισραήλ με αποκλειστικό στόχο την πρόκριση.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος μέσος:
Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ισραήλ και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν την ομάδα:
«Αυτό δείχνει το πόσο σοβαρά έχουμε πάρει το αυριανό παιχνίδι. Το πόσο σοβαροί είμαστε. Ζέστη έχει και στην Ελλάδα. Ίσως έχει εδώ παραπάνω υγρασία. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για τον καιρό. Ήρθαμε για την πρόκριση. Για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Αν είναι «παγίδα» το ότι χρίζεται ακόμα ως φαβορί ο Ολυμπιακός:
«Όχι. Αυτό που λένε είναι αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι πιο καλές ομάδες δεν κερδίζουν. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για αύριο και είμαστε επικεντρωμένοι για να κερδίσουμε και να περάσουμε. Είμαστε πιο καλή ομάδα αλλά πρέπει να το δείξουμε. Δεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο».
Αν αισθάνονται πίεση:
«Ναι υπάρχει πίεση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Όμως αυτό είναι γενικό. Είμαι τρίτη χρονιά στην ομάδα και πάντα υπάρχει πίεση και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είμαστε μαθημένοι σε αυτό και στο να το διαχειριζόμαστε και θα το ελέγξουμε στο γήπεδο».