Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Παρέλαβαν την Κάρτα Φιλάθλου!

Παρέλαβαν την Κάρτα Φιλάθλου!

Έκαναν την αρχή Φιλίποφ, Μανωλιουδάκη, Γκοτζή και Κονόμη.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να ανανεώσουν την Κάρτα Φιλάθλου για τη νέα σεζόν ήταν μεταξύ άλλων και τέσσερις αθλητές από τέσσερα διαφορετικά «ερυθρόλευκα» τμήματα. Ο λόγος για τους δυο αρχηγούς των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Πόλο Γυναικών, Ντίμα Φιλίποφ και Φιλιώ Μανωλιουδάκη, την Αρέτα Κονόμη και τη Νατάσα Γκοτζή.

Οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» αθλητές  πέρασαν σήμερα από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παραλάβουν τη νέα Κάρτα Φιλάθλου της σεζόν 2016-2017 που από την Δευτέρα (11/7) τέθηκε στην διάθεση των φιλάθλων.  Με τον τρόπο αυτό οι τέσσερις αθλητές… ανανέωσαν την στήριξή τους στον σύλλογο!

Φιλίποφ: «Πανίσχυροι παντού με τον κόσμο μας»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ μετά την έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου, δήλωσε: «Η δυναμική που αντλεί ο σύλλογος από τον κόσμο του είναι τεράστια. Δεν μπορεί να υπολογιστεί η βοήθεια που μας δίνουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά όλοι βλέπουμε τα αποτελέσματα της στήριξης που μας παρέχεται. Την περσινή σεζόν όλα τα τμήματα μας κατέκτησαν τίτλους και είχαν πολλές διακρίσεις.  Και σίγουρα σε όλα αυτά μερίδιο έχει και ο κόσμος μας που μας ενισχύσει και μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους. Mε την βοήθειά του είμαστε πανίσχυροι παντού, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό».  

Κονόμη: «Ενίσχυση μέσω της Κάρτας Φιλάθλου»

Η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ  Γυναικών τόνισε: «Με μεγάλη χαρά, λαμβάνουμε μέρος και εμείς στην σημαντική ενίσχυση που προσφέρει ο κόσμος στον σύλλογο. Προτρέπουμε τον κόσμο να συνεχίσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους! Ελπίζουμε και τη νέα χρονιά να δούμε ξανά όλα τα τμήματά μας να σηκώνουν τόσες κούπες όσες την περσινή σεζόν και ακόμα περισσότερες!»

Γκοτζή: «Παίρνουμε μέρος στην προσπάθεια που γίνεται!»

Η αθλήτρια του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, Νατάσα Γκοτζή σημείωσε: «Το είχα αναφέρει και την περσινή σεζόν μόλις παραλάβαμε την Κάρτα Φιλάθλου. Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος, για αυτό και εμείς από την πλευρά μας παίρνουμε μέρος στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τους φιλάθλους και από τη διοίκηση του συλλόγου για να διατηρούνται σε κορυφαίο επίπεδο όλα τα ερυθρόλευκα τμήματα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Από σήμερα η κυκλοφορία της Κάρτας Φιλάθλου

Ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα (3/6) η κυκλοφορία της Κάρτας Φιλάθλου. Tης κάρτας ενίσχυσης που, μαζί ...