Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φεύγαν καράβια μα πριν φύγουν σου σφυρίζανε…

Φεύγαν καράβια μα πριν φύγουν σου σφυρίζανε…

201114175713_3105

Μετά τις γκρανκάσες και τις νεκροκεφαλές, ο ελουροειδής “παράγοντας” της Παε Αεκ κ. Μελισσανίδης στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Aegean, δεν δίστασε να νιαουρίσει και πάλι αφήνοντας αιχμές για διαιτησία.

Μάλλον δεν του έπεσε το φλουρί και είχε νευράκια το αφεντικό…Αφορμή η παράξενη κατά τη γνώμη του διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Δεν του άρεσε του γατούλη η κόκκινη στον Μπακάκη και είπε να δείξει τα νύχια του. Βέβαια, με ποια ιδιότητα μιλάει ποτέ δεν θα μάθουμε.

Είπε λοιπόν ότι σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν! Τώρα τρένα θα είναι, καράβια κανείς δεν ξέρει τι εννοεί ο Μεσσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. To τι έχει στο μυαλό του ο ποιητής, περιμένουμε με αγωνία να το μάθουμε σε λίγους μήνες. Ίσως πιστεύει ότι θα του αναθέσουν τον ορισμό στους πίνακες των διαιτητών ή ακόμα καλύτερα να σφυρίζει ο ίδιος την αγαπημένη του ομάδα.

Πέρα από την πλάκα, ο συνασπισμός των “αδικημένων” εδώ και μήνες δίνει μάχες για να κερδίσει ποδοσφαιρικές ενώσεις και να επηρεάσει την συγκρότηση της νέας ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Προσπαθούν να σπείρουν παντού “δικούς” του πιστεύοντας ότι έτσι θα χτυπήσουν τον αιώνιο Πρωταθλητή. Το τι θα καταφέρουν όμως στο τέλος είναι γνωστό σε όλους….Θα σας τον “σφυρίξουνε” και πάλι….

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

“Η δική μου παρουσία προκαλεί αναμνήσεις πολλών ηττών στον κόσμο της ΑΕΚ”

Η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με την πρόσκληση στα εγκαίνια της ...