Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πρώτη προπόνηση με Βίκτορ

Πρώτη προπόνηση με Βίκτορ

1481829

Ο Ισπανός τεχνικός προπόνησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Πέμπτης.

Μία ημέρα με ιδιαίτερη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, ήταν η Πέμπτη. Μέσα στη ζωή είναι οι σημαντικές και ξαφνικές αλλαγές και το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Ο Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και από το απόγευμα της 23ης Ιουνίου είναι επίσημα στο «τιμόνι» της ομάδας μας. Μάλιστα, έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο του Λάνγκενφελντ!

Η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του έγινε στο ξενοδοχείο, νωρίς το απόγευμα. Τον νέο προπονητή σύστησε στους παίκτες ο κ. Βρέντζος, ο οποίος ταξίδεψε μαζί του μέχρι την Αυστρία, συνοδευόμενος και από τον Χουάνχο Λορένθο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν έτοιμος, στο προπονητικό κέντρο όπου «χτίζεται» η ομάδα μας, για να κάνει την πρώτη δουλειά με τους παίκτες του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο, εντός γηπέδου, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, στο δάσος. Ο κ. Σάντσεθ με τους συνεργάτες του, τον κ. Νάτσο Μιχάρες (γυμναστής) και Κάρλος Λουένγκο (αναλυτής) δίνουν ιδιαίτερη βάση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, κάτι που φάνηκε με το «καλημέρα». Να αναφέρουμε εδώ, πως ο βοηθός προπονητή του κ. Σάντσεθ, ο Νταβίντ Ντονίγα Λάρα, θα ενσωματωθεί με την αποστολή το Σάββατο και θα πιάσει επίσης δουλειά.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έκαναν αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, πριν βάλουν την μπάλα στο πρόγραμμα. Έπαιξαν χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, άμυνα-επίθεση με πίεση στην μπάλα και αναζήτηση του κενού χώρου, ξεμαρκάρισμα από τον αντίπαλο και γρήγορη ανάπτυξη.

Μία ιδιαίτερη, από όλες τις απόψεις, ημέρα, για τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε με την ομάδα να δειπνεί, μαζί με το νέο τεχνικό επιτελείο και τους κ.κ. Βρέντζο και Λορένθο, στο ξενοδοχείο. Η εποχή Βίκτορ Σάντσεθ άρχισε και το πρόγραμμα για αύριο Παρασκευή περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Μία στις 10:00 και μία στις 18:00.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα και Γουόκαπ ενόψει Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για τους δύο προημιτελικούς της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, χωρίς ...