Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Καθάρισε εύκολα τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Καθάρισε εύκολα τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Ο Ολυμπιακός πέρασε σα σίφουνας και από την Πυλαία! Επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 88-68 και διατήρησε το αήττητό του στην Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν μουδιασμένα, έκαναν αρκετά λάθη και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 12-9 στο 6’. Πολύ γρήγορα, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν… Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πίεσαν στην άμυνα και με επιθετικές αιχμές τους Σάσα Βεζένκοφ και Αϊζάια Κάνααν «απάντησαν» με ένα σερί 12-0 και πήραν κεφάλι στο σκορ (12-21 στο 9’). Έκτοτε, ο Ολυμπιακός όχι μόνο διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά με πρωταγωνιστές του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τζόελ Μπολομπόι ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στους 17π. (31-48 στο 20’).

Η ομάδα μας συνέχισε με το… πόδι κολλημένο στο γκάζι! Με σούπερ άμυνα και τον Αϊζάια Κάνααν σταθερά συνδεδεμένο με το καλάθι, εκτόξευσε την διαφορά στους 32π. (41-73) στο 29’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» χαλάρωσαν αρκετά και επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να μειώσει, όχι, όμως και να πλησιάσει περισσότερο από τους 20π. (68-88).

• Οι Τόμας Γουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ δεν αγωνίστηκαν στο δεύτερο εικοσάλεπτο. Ο πρώτος ένιωσε σφίξιμο στην μέση και ο δεύτερος στους προσαγωγούς.

Δεκάλεπτα: 14-23, 31-48, 43-73, 68-88.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η προϊστορία και οι αριθμοί κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ mateco συνθέτουν ένα από τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών των πλέι οφ ...