Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Σε διαπραγματεύσεις για Ρότσεστι Ολυμπιακός-Μακάμπι»

«Σε διαπραγματεύσεις για Ρότσεστι Ολυμπιακός-Μακάμπι»

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως, ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την Μακάμπι για τον Τέιλορ Ρότσεστι.

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την Μακάμπι την μεταγραφή του Τέιλορ Ρότσεστι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «krepsinis.net», ισχυρίζεται πως Ολυμπιακός και Μακάμπι βρίσκονται σ’ επαφή και συζητούν το ενδεχόμενο ο Τέιλορ Ρότσεστι ν’ αφήσει το Τελ Αβίβ για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μακάμπι φέτος, ο Τέιλορ Ρότσεστι (1,85μ., 30 ετών) μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο ηγέτης της Μακάμπι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, συνολικής αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Ο Ρότσεστι βλέπει με καλό μάτι το να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως η ελληνική ομάδα ψάχνει τρόπους για να ικανοποιήσει οικονομικά και την Μακάμπι και τον παίκτη. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Στην Ευρωλίγκα, ο Αμερικάνος είχε 14 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ ανά αγώνα». Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...