Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κούπες και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο!

Κούπες και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο!

Διαπρέπει στις Η.Π.Α. η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο.
Δυο νέες κούπες κατέκτησε η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο των ΗΠΑ. Οι ομάδες της Σχολής δοξάζουν το όνομα του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ αλλά και στον Καναδά όπου υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο!

Η Κ-14 του Ολυμπιακού που πρόσφατα μέλη της επισκέφτηκαν και την Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στο “2016 Saint Louis Scott Gallagher (SLSG) Spring Classic Tournament” έχοντας απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα.
Τα παιδιά της Σχολής Σικάγο, που πήραν την 1η θέση στον όμιλο, κέρδισαν με 3-1 τους Galaxy SC Black, με 1-0 την Legacy SC Real Madrid (Μισούρι) ενώ ηττήθηκαν με 1-0 από τους SLSG White. Στον τελικό η ομάδα μας έπαιξε πάλι με την Legacy SC Real Madrid και επικράτησε με 3-1. 
Η Κ-18 πήρε και εκείνη την 1η θέση στο ” 2016 PUMA Champions Cup”  το οποίο διεξήχθη στο Ιλινόις. Η ομάδα μας κέρδισε με 4-0 τους PEAK PSA, με 6-2  την Ashwaubenon Synergy Soccer  και με 5-1 τo Bavarian SC.
Αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά και στους προπονητές της Σχολής μας, που κατακτούν την μια μετά από την άλλη τις κούπες στις ΗΠΑ.
Παράλληλα με τις κούπες, οι Σχολές μας στο εξωτερικό δεν ξεχνούν ότι αντιπροσωπεύουν και τηνΕλλάδα και με κάθε ευκαιρία συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπως είναι οι παρελάσεις! Η Σχολή μας στο Σικάγο συμμετείχε και φέτος για 4η σερί χρονιά στην παρέλαση της ομογένειας για τον εορτασμό της ενάρξεως της Επαναστάσεως του 1821!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...