Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / “Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι”

“Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι”

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος ζήτησε να παραμείνουν άπαντες συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας κόουτς

Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για δύο λόγους. Πρώτον για να κερδίσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι και δεύτερον για ν’ αντιδράσουμε μετά την ήττα στο τελευταίο ευρωπαικό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν πολυ συγκεντρωμένοι και πήραμε διαφορά μια διαφορά 18 πόντων. Χαλαρώσαμε στην δεύτερη περίοδο, οι αντίπαλοί μας βάλανε κάποια σουτ και μειώσαν την διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και πάλι δυνατά, δεχτήκαμε μόνο οκτώ πόντους, βάλαμε τα σουτ στην επίθεση, βγάλαμε αιφνιδιασμούς και πήραμε μεγάλη διαφορά στο σκορ. Είναι σημαντικό ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Μπορεί να σημαίνει κάτι το πλεονέκτημα της έδρας, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι.

Είναι περίοδος ανασύνταξης αυτή που διανύουμε. Ήδη έχουμε αρχίσει. Θέλουμε σιγά σιγά όλοι να βρούνε τον ρυθμό τους, για να είναι έτοιμοι στην συνέχεια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε”.

Για το μέλλον του ‘Οντομ στην ομάδα:

Ο Όντομ έχει συμβόλαιο και του χρόνου με την ομάδα, έχει οψιόν ανανέωσης. Θεωρήσαμε καλό να πάει να παίξει σε κάποια ομάδα ή να προπονηθεί κάπου αλλού εφόσον μπορεί”.

 ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Οι νίκες έρχονται αλλά τα καμπανάκια καλά ηχούν!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο σερί του στο 2025, επικρατώντας εκτός έδρας του Άρη Midea ...

Βρείτε μας στο Twitter