
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (18/3) στο «ΣΕΦ» την Ζαλγκίρις, στο περιθώριο της 11ης αγωνιστικής του top 16 της Ευρωλίγκα, και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση.
«Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός για την καλή κι επιθετική του άμυνα. Όταν τον αντιμετωπίζεις, πρέπει να κυκλοφορήσεις την μπάλα πολύ καλά. Μπορούν να βγάλουν τους αντιπάλους τους εκτός ρυθμού, ειδικά, όταν παίζουν εντός έδρας.
Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε εύστοχοι, αλλά πιστεύω πως είναι ένα δείγμα ορισμένων κακών παιχνιδιών σε μια μακριά σαιζόν και δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Δεν λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας την κατάταξη, απλά θέλουμε να παίξουμε στο 100% και να βελτιωθούμε σαν ομάδα».
Από την πλευρά του, ο φόργουορντ των Λιθουανών, Εντγκάρας Ουλανόβας, είπε:
«Πιστεύω πως κανείς δεν περίμενε ο Ολυμπιακός να βρίσκεται σε αυτή την θέση που είναι τώρα. Είναι ιστορική ομάδα και ξέρει τους τρόπους ν’ αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Δεν μπορείς να τους διαγράψεις, διότι έχουν καρδιά πρωταθλητή. Επιπλέον παίζουν εντός έδρας και θα έχουν την υποστήριξη του κοινού. Δεν είναι σ’ εξαιρετική κατάσταση, όπως κι εμείς, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».