Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Και τώρα Άρης!

Και τώρα Άρης!

5d5dbbc5b8af9e7b687f1090934b9675team6

Μετά την νίκη στην Κυψέλη κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους Θεσσαλονικείς το Σάββατο στις 17:00 στο Ρέντη για την 19η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Ανδρών.

Μετά την εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται το Σάββατο (5/3). Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Ρέντη τον Άρη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και θέλουν να σημειώσουν μια ακόμα νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης μετατέθηκε στις 17:00, αντί για τις 18:00 που είχε οριστεί αρχικά.

Πιάτσα: «Με ενδιαφέρει η δική μου ομάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: « Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε την προσοχή μας στραμμένη στον Παναθηναϊκό γιατί έπρεπε να αποδείξουμε το επίπεδό μας σε αυτό το ματς. Το κάναμε σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού και τώρα το ίδιο πρέπει να συμβεί κόντρα στον Άρη. Δεν πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μου ομάδα και όχι ο αντίπαλος. Ξέρω ότι είχαμε κάνει κακό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με εκείνη την αναμέτρηση».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...