Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, τόνισε πως για να κερδίσει κανείς τον Ολυμπιακό στην έδρα του θα πρέπει να έχει υψηλό ποσοστό ευστοχίας στα εντός παιδιάς σουτ και θάρρος στο παιχνίδι του.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κροάτης τεχνικός για το ματς της Παρασκευής:
«Οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για πρόκριση παραμένουν άθικτες. Είναι μια ομάδα που πάντα παίζει σκληρά και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της. Προσπαθούν να παίξουν δυνατά και να μεταφέρουν την πίεση στον αντίπαλο. Έχουν αρκετούς παίκτες, κάτι που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν διαφορετικές τακτικές. Πρέπει να σταματήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. για να κερδίσεις στον Πειραιά, χρειάζεται να βάλεις τα σουτ και να παίξεις με θάρρος. Αν δεν έχεις αυτά τα δύο στοιχεία, θα σε ανατρέψουν. Έχουν έμπειρους παίκτες για να κάνουν κάτι τέτοιο».
Από την πλευρά του ο Ντάριους Άνταμς είπε:
«Μας περιμένει ένα περίπλοκο παιχνίδι στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια αθλητική ομάδα και παίζει δυνατά, γι’αυτό θα πρέπει να παίξουμε εξίσου δυνατά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να παίξουμε σκληρά σε άμυνα κι επίθεση και να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι».