Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Με εκπλήξεις η αποστολή για Πλατανιά!

Με εκπλήξεις η αποστολή για Πλατανιά!

1307644

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς Κυπέλλου της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η 18άδα που επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Στην πρώτη «μάχη» Κυπέλλου για την εφετινή περίοδο ρίχνεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (19:30) αντιμετωπίζει τον Πλατανιά, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης, με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το «βάρος» έπεσε στην τακτική, ενώ ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε με τους παίκτες του πολύ επάνω στις στατικές φάσεις.

Μέρος του προγράμματος με την ομάδα έκανε ο Καμπιάσο και συνέχισε με ατομικό, χρησιμοποιώντας και μπάλα. Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Φουστέρ, πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης. Ατομικό με μπάλα έκανε ο Τζίμι Ντουρμάζ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Σίλβα γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς Κυπέλλου. Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φινμπόγκασον, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κολοβός, Λάτσι, Πάρντο, Σάλιακας, Πουλίδο, Σαλίνο, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος, Ζντιέλαρ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...