Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Θα πρέπει να έχουμε ουσία αύριο»

«Θα πρέπει να έχουμε ουσία αύριο»

Η τοποθέτηση του Καμπιάσο πριν το ματς με την Άντερλεχτ.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο αναγνώρισε πως, στο παιχνίδι στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, αλλά δεν είχε την ουσία, κάτι που θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε αύριο για να προκριθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντίνος σταρ για το αυριανό παιχνίδι στην Συνέντευξη Τύπου:

Ποιο είναι το κλειδί για τη νίκη και την πρόκριση;

«Έχει γίνει μόνο ο μισός από αυτόν τον προκριματικό γύρο. Πρέπει να σκέφτεσαι πως αποτελείται από 2 μέρη. Το πρώτο ματς ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα εμάς μας υποχρεώνει να κερδίσουμε. Να σκεφτούμε μετά με πόσο πρέπει να κερδίσουμε. Εάν σκεφτούμε αλλιώς θα είναι λάθος».

Για το ότι πανηγύρισε σαν παιδί το γκολ με τον Ατρόμητο και το πως ζει το ποδόσφαιρο;

 «Πιστεύω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξυπνάς με όρεξη και να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω εδώ είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ παντού. Ήξερα τις διοργανώσεις που θα παίζαμε. Δεν θα πω ότι με ενδιαφέρουν μόνο τα ευρωπαϊκά ματς. Όλα είναι σημαντικά. Εάν σκεφτώ κάτι άλλο θα φύγω. Έχω έρθει εδώ πρόθυμος και με χαρά για να προσφέρω σε κάθε ματς στην ομάδα».

 Αν τους γεμίζει αισιοδοξία η κατοχή που είχαν στο πρώτο μέρος και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν:

«Ναι, είναι φυσικά σημαντικά στοιχεία αυτά αλλά το πιο σπουδαίο είναι να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ματς κάναμε καλή δουλειά και πρέπει να μας δώσει αυτοπεποίθηση αυτό, αλλά θα πρέπει να έχουμε και ουσία. Πιστεύουμε στην δουλειά μας και είναι σημαντικό να μας πιστεύει και ο κόσμος. Πρέπει να κερδίσουμε και να περάσουμε. Για να γίνει όμως το 2-0 θα πρέπει πρώτα να έρθει το 1-0».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...