Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Έτοιμοι να βοηθήσουν οι Έλληνες παίκτες!

Έτοιμοι να βοηθήσουν οι Έλληνες παίκτες!

Έτοιμοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να επιτεύξει τους στόχους της, δήλωσαν οι Έλληνες παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος.

05

«Αν δεν δουλεύεις δεν μπορείς να καθιερωθείς, εγώ προέρχομαι από τραυματισμό και είναι πιο δύσκολο να καθιερωθώ. Αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε, γι αυτό είμαστε επαγγελματίες, για να καθιερωθούμε».

04

«Ο ανταγωνισμός που υπάρχει μέσα στην ομάδα, σίγουρα αποτελεί μία πρόκληση. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες προσπαθείς στην προπόνηση να δείξεις κάτι καλύτερο και γίνεσαι καλύτερος και εσύ. Αυτό μόνο καλό θα μας κάνει και νομίζω ότι μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να πάρουμε από τον μεταξύ μας ανταγωνισμό.

Οι δικές μου προσδοκίες και της ομάδας είναι μεγάλες, από τη στιγμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου:

«Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Μπάγερν. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο Ολυμπιακός στο Champions League, και νομίζω ότι δεν θα περάσει καθόλου καλά στο Καραϊσκάκη».

 

 

yuk

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είδα μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την παλιά μου ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θέλει σκληρή δουλειά, υπομονή. Όταν δοθεί η ευκαιρία σε εμάς τους νέους παίκτες θα πρέπει να την αρπάξουμε από τα… μαλλιά.

Οι δικές μου οι φιλοδοξίες είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια μπορούμε και αυτός είναι ο στόχος της κάθε ομάδας και κυρίως του Ολυμπιακού. Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δυνατός. Όσον αφορά στον Champions League είναι μια δύσκολη κλήρωση, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Θα παλέψουμε με κάθε ομάδα και στο τέλος πιστεύω να βγει κάτι καλό».

hjm

«Στόχος είναι σίγουρα να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ανταγωνισμός. Μπροστά μου είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας που έχει δείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μου είναι να καταφέρω να δουλέψω με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος με βοηθάει, όπως και τα άλλα παιδιά σε καθημερινή βάση στην προπόνηση, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος να την αρπάξω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας:”Όλες οι ομάδες της Euroleague έχουν τεχνογνωσία”

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αρχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη Euroleague της περιόδου ...