Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Πρεμιέρα στη Λάρισα

Πρεμιέρα στη Λάρισα

volley

Η πορεία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για ένα ακόμα νταμπλ ξεκινάει την Κυριακή (18/10) από τη Λάρισα.

Οι νταμπλούχες αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα συνοδευτεί από καλή εμφάνιση.

Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάνει το ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση την Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Οι “ερυθρόλευκες” παρουσίασαν πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας και στα τουρνουά που έλαβαν μέρος και περιμένουν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για να ξεκινήσουν την πορεία τους προς το 4ο σερί νταμπλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε στο osfp.gr: “Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν είναι συνήθως δύσκολο, όχι πάντα όμως. Δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλός μας είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία. Με βάση την εικόνα που δείαξαμε στα φιλικά παιχνίδια, είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένω πρώτο από όλα να παίξουμε καλά. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...