Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φινμπόγκασον: “Να σημειώσω όσο περισσότερα γκολ”

Φινμπόγκασον: “Να σημειώσω όσο περισσότερα γκολ”

fiboa
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με το γκολ που σημείωσε στη νίκη 2-1 του Ολυμπιακού επί της Μπεσίκτας.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με το γκολ που σημείωσε στη νίκη 2-1 του Ολυμπιακού επί της Μπεσίκτας. Ο Ισλανδός επιθετικός τόνισε πως ήταν σημαντική η νίκη για τους «ερυθρολεύκους» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του Σίλβα και στους προσωπικούς του στόχους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού στην κάμερα του Novasports.

Για το γκολ στο ντεμπούτο του: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό πράγμα, καθώς δίνει αυτοπεποίθηση, πριν την έναρξη της σεζόν. Όμως, νομίζω πως κάναμε και ένα καλό παιχνίδι σαν ομάδα, για 75 με 80 λεπτά. Είχαμε καλό ρυθμό, ήταν ένα σημαντικό φιλικό ματς και είναι σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για τη φιλοσοφία της τεχνικής ηγεσίας: “Παίρνει χρόνο στον προπονητή να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, όμως έχουμε χρόνο μπροστά μας και νομίζω πως φτάνουμε στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Νομίζω πως σε δυο εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν”.

Για τους προσωπικούς στόχους: “Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όσο περισσότερο μπορώ, καθώς είμαι καινούργιος εδώ και να σημειώσω όσα περισσότερα γκολ μπορώ”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Οι αποχωρήσεις, η μεταγραφή που δεν έγινε και ο Σίλβα που ξέρει…

Ο Βαλάντης Σιδέρης εξηγεί τις αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό κάνοντας μια σκληρή αποτίμηση ειδικότερα στους Μανιάτη ...