Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φιλικό για συμπεράσματα και αποφάσεις

Φιλικό για συμπεράσματα και αποφάσεις

olympiakos antalyaspor proponisi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα την Αντάλιασπορ στο πλαίσιο του “Αfyon Cup” στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό της ομάδας επί τουρκικού εδάφους.

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Ολυμπιακός, που συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του.

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Αντάλιασπορ (20:30, Novasports 1) στο Sports Complex Stadium, στο πλαίσιο του “Afyon Cup”, που πραγματοποιείται στο Αφιόν Καραχισάρ. Πρόκειται για το τέταρτο συνολικά φιλικό του Ολυμπιακού και τελευταίο επί τούρκικου εδάφους.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε δηλώσει πως μετά τα παιχνίδια του τουρνουά θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις αναφορικά με τυχόν αποδεσμεύσεις ή προσθήκες. Ήδη σας ενημερώσαμε χθες, ποιες θα είναι οι θέσεις που θα αναζητήσει ποδοσφαιριστές.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, το φιλικό θα αποτελέσει το τελικό τεστ για κάποιους οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ Ρέντη και εξόδου. Το ρόστερ είναι μεγάλο όπως και ο ανταγωνισμός και ο Πορτογάλος δε μπορεί να δουλέψει με περισσότερους από 26-27 παίκτες.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γνώρισε την ήττα στο δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους

Ο Θρύλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν τρομερά καλύτερος του αντιπάλου, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα ...