Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας:«Κάναμε το πρώτο βήμα»

Μπαρτζώκας:«Κάναμε το πρώτο βήμα»

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην σειρά με τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουν τις άλλες δύο νίκες που χρειάζονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Κάναμε το πρώτο βήμα. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέσα από την άμυνά μας, αλλά στην επίθεση θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, αν δεν ήμασταν νευρικοί. Σε όλες τις σειρές τελικών οι ομάδες είναι πιεσμένες, υπάρχει ζέστη, υπάρχει άγχος. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη σημασία, είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να παίζουμε μαζί και να κάνουμε τις τρεις νίκες που χρειάζονται. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό, τα λέμε από Τρίτη πλέον».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0. Έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση. Σίγουρα το ξεκίνημά μας στα πρώτα δεκάλεπτα είχαμε εκνευρισμό, κακές επιλογές και δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, ήμασταν πιο σκληροί, όμως, όταν δίνεις στον Ολυμπιακό να ξεκινήσει έτσι στο γήπεδό του, σίγουρα έχεις δρόμο να διανύσεις μετά. Είναι το 1-0 σε μια σειρά που πρέπει να έχεις κοντή μνήμη. Έχουμε την Τρίτη ένα ματς που θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με πάρα πολύ ενέργεια και ένταση, για να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα και Φαλ ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (12/04, 21.15) την Φενέρμπαχτσε στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ (εδώ και ...