Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Φιλικά παιχνίδια για τη Σχολή Βέροιας

Φιλικά παιχνίδια για τη Σχολή Βέροιας

sxoli

Πλούσιο σε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές του Νηρέα Βέροιας.

Έξι φιλικά παιχνίδια έδωσε το Σαββατοκύριακο (19-20/9) η Σχολή του Ολυμπιακού στη Βέροια. Οι ποδοσφαιριστές της Σχολής, αν και είναι ακόμα αρχή της σεζόν, ξεκίνησαν τους αγώνες τους για να διασκεδάσουν το παιχνίδι που αγαπούν, αλλά και για να είναι έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τέσσερα τμήματα της Σχολής, το προ παιδικό, το τζούνιορ, το προ τζούνιορ και το μπαμπίνι, αγωνίστηκαν στο γήπεδο των Γεωργιανών, επικρατώντας των αντίστοιχων τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας.

Τα δύο μεγαλύτερα τμήματα, το ανδρικό και το παιδικό, αγωνίστηκαν στην Κουλούρα, όπου αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι, το ανδρικό του Ολυμπιακού-Νηρέας Βέροιας αναδείχθηκε ισόπαλο (0-0), ενώ το παιδικό επικράτησε με σκορ 4-0.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας συνεχίζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (14:00-19:00). Για πληροφορίες καλείτε στο τηλ: 2331075490-4 / 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου (Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πρεμιέρα για τους Παίδες της Σχολής Βέροιας

Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ (4-4) κόντρα στο Μακροχώρι, στην πρεμιέρα της ομάδας της Σχολής ...