Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Στα ημιτελικά με πανελλήνιο ρεκόρ ο Δημητριάδης

Στα ημιτελικά με πανελλήνιο ρεκόρ ο Δημητριάδης

dmitriadis

Στην ημιτελική φάση των 200μ. πεταλούδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, που διεξάγεται στο Καζάν, προκρίθηκε ο Στέφανος Δημητριάδης, σημειώνοντας παράλληλα και νέο πανελλήνιο ρεκόρ!

Μεγάλη εμφάνιση από τον Στέφανο Δημητριάδη στα 200μ. πεταλούδα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, το οποίο διεξάγεται στο Καζάν!

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του αγωνίσματος, όντας τρίτος στη σειρά του με 1:56.23, μπροστά από τον Νοτιοαφρικανό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Τσαντ Λε Κλος, και κατετάγη 10ος στο σύνολο, παίρνοντας το εισιτήριο για τους απογευματινούς (19:04) ημιτελικούς.

Η συγκεκριμένη επίδοση του Στέφανου Δημητριάδη αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς κατέρριψε το 1:56.47 που κρατούσε από τις 27 Μαρτίου 2007 ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Να σημειωθεί πως ο Δημητριάδης θα δώσει το “παρών” για δεύτερη φορά σε ημιτελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς το 2011 στη Σανγκάη είχε καταταγεί στη 15η θέση.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Άλωσε το Καζάν!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση της Ούνικς στο Καζάν με 87-84 (77-77 κ.α.) -στο πλαίσιο ...