Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αποστολή στην Πόλη με τον Ολυμπιακό #Day1

Αποστολή στην Πόλη με τον Ολυμπιακό #Day1

Τα kokkina.gr βρίσκονται στη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το Final4 της Κωνσταντινούπολης.

Ταξιδέψαμε με την αποστολή της ομάδας μας και ζήσαμε από κοντά όλες τις αντιδράσεις αλλά και το γενικότερo κλίμα που επικρατεί στους παίχτες μας λίγες ώρες πριν το μεγάλο ραντεβού με την Τσσκα Μόσχας. Οι ερυθρόλευκοι καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης φαίνονταν χαλαροί και έδειχναν να διασκεδάζουν το ταξίδι τους προς την όμορφη Πόλη. Κάποιοι από αυτούς συνοδεύονταν από τα συγγενικά τους πρόσωπα ενώ κοντά στην ομάδα βρίσκονται και οι μεγάλοι απόντες Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ δείχνοντας μ’αυτόν τον τρόπο την ενότητα που επικρατεί στην ομάδα.

Η αποστολή κατέφθασε στο διεθνή Αερολιμένα Ατατούρκ γύρω στις 9 με μια μικρή καθυστέρηση. Ο καιρός που αντικρίσαμε στην Κωνσταντινούπολη ήταν βροχερός και σε καμία περίπτωση δε θύμιζε ανοιξιάτικο απόγευμα. Η αποστολή της ομάδας μετέβη στο ξενοδοχείο προκειμένου να διανυκτερεύσει.

Οι παίχτες στις πρώτες δηλώσεις του τόνισαν ότι δεν αρκούνται απλά στη συμμετοχή αλλά θα παλέψουν μέχρι τέλους για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Έτσι κύλησε λοιπόν η πρώτη μέρα στην μαγευτική Πόλη. Μείνετε συντονισμένοι στα kokkina.gr

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Μεντιλίμπαρ: «Περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε το παιχνίδι μας»

Υπερήφανος για την ομάδα του, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη ...