Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τι ισχύει με Ερνάνι και λοιπές μεταγραφές

Τι ισχύει με Ερνάνι και λοιπές μεταγραφές

hernani

Έχει κουράσει το θέμα του Ερνάνι, όμως ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να περιμένει πολύ ακόμα.

Ο Ερνάνι ήταν ο βασικός στόχος για τη θέση του αριστερού εξτρέμ στον Ολυμπιακό, ωστόσο παρά την αρχική συμφωνία με τον παίκτη, δεν υπάρχει κοινή γραμμή με την ομάδα του, την Πόρτο, ειδικότερα στο σημείο της ρήτρας αγοράς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kokkina.gr, οι “δράκοι” καθώς πιστεύουν πολύ στον παίκτη τους, είναι εντελώς αρνητικοί με το ενδεχόμενο ύπαρξης οποιασδήποτε ρεαλιστικής ρήτρας, κάτι που δεν θέλουν στον Πειραιά αφού επιθυμούν αν ο παίκτης πείσει με την απόδοσή του να υπάρχει δυνατότητα να αποκτηθεί.

Και εκεί κολλάει τόσες μέρες το θέμα. Πάντως, μέχρι το αργότερο τη Δευτέρα, το θέμα θα τελειώσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα και την άκρατη παραφιλολογία, στον Ολυμπιακό έχουν ως προτεραιότητα τις θέσεις των στόπερ και του αριστερού εξτρέμ, όχι του επιθετικού. Αυτή είναι η πραγματικότητα παρά τα όσα βγαίνουν προς τα έξω.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ερνάνι: «Το βραβείο αυτό ανήκει στην ομάδα»

Ο Ερνάνι βραβεύτηκε ως MVP της 27ης αγωνιστικής.