Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οικογενειακό γεύμα για τον Ολυμπιακό! (vid)

Οικογενειακό γεύμα για τον Ολυμπιακό! (vid)

osfp

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, γευμάτισε ως οικογένεια το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή (του Αγίου Δημητρίου) τριών από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σύσσωμη η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, καθώς και μέλη της Διοίκησης του Θρύλου γευμάτισαν μαζί το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο εκ των αρχηγών Δημήτρης Σιόβας, καθώς και οι νεαροί Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Γούτας, έκαναν το τραπέζι στους συμπαίκτες τους, στον Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του, καθώς και σε στελέχη του Ολυμπιακού.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 13:30, σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατέφθασαν στο γεύμα, όπου και είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στους εορτάζοντες υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Παρόντες ήταν οι Αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού κ.κ. Σάββας Θεοδωρίδης και Μιχάλης Κουντούρης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς, ενώ κοντά στην ομάδα ήταν, όπως πάντα, ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Γρηγόρης Γεωργάτος.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για δύο ώρες στην άκρη την καθημερινότητα των προπονήσεων, τον φόρτο των συνεχόμενων αγώνων και την πίεση του πρωταθλητισμού. Διασκέδασαν, συζήτησαν, γέλασαν, ως μια μεγάλη παρέα, ως οικογένεια.

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό της ομάδας αυτής, η εξαιρετική σχέση ανάμεσα στα μέλη της, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η παρεΐστικη διάθεση που έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές εντός και εκτός γηπέδου, βοηθάει στα θετικά αποτελέσματα και στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού. Με το γεύμα αυτό, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...