Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»

«Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»

04

Ο Ραμί Χαντάρ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του, παράγοντας που τους χάρισε τη νίκη.

«Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Μέχρι και στην τελευταία περίοδο παίξαμε φοβερά στην άμυνα και αυτό ήταν που μα έδωσε τη νίκη. Έχω αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα. Βελτιωνόμαστε αμυντικά και αναγκάζουμε τις αντίπαλες ομάδες να παίξουν σε σετ παιχνίδι. Η σημερινή νίκη στηρίχτηκε σε δύο παραμέτρους. Το ένα είναι το τακτικό κομμάτι του μπάσκετ, η άμυνα, η επίθεση, η τακτική. Το άλλο ήταν το πνεύμα. Οι παίκτες έπαιξαν σκληρά, σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο και χαιρετώ αυτή την προσπάθεια».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Ποιος είναι το Στάμενιτς και τι θα δώσει στον Ολυμπιακό

Οι πρόσφατες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης υποδεικνύουν ότι ο Μάρκο Στάμενιτς, ταλαντούχος Νεοζηλανδός ποδοσφαιριστής, μπορεί ...

Βρείτε μας στο Twitter