Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πρόταση για Νέτο

Πρόταση για Νέτο

Νέτο Ολυμπιακός
O Νέτο με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Ανεβάζει στροφές ο Ολυμπιακός ώστε να ολοκληρώσει άμεσα τις μεταγραφές του. Μια απ΄αυτές είναι και ο Πορτογάλος Νέτο.

Όπως σας γράψαμε χθες, ο Πορτογάλος αμυντικός Νέτο αποτελεί μια περίπτωση που ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό έχοντας πλέον και την πλήρη συγκατάθεση του νέου τεχνικού του συλλόγου Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να “ντύσουν” στα ερυθρόλευκα τον 27χρονο στόπερ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εξάλλου η ομάδα ταξιδεύει σήμερα(10/7) για Αυστρία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για καθυστερήσεις στις μεταγραφές νέων παικτών.

Το ποσό που φέρεται να ζητάει η νυν ομάδα του Ζενίτ, ανέρχεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ενώ και ο παίκτης έχει λαμβάνειν περισσότερα από 1.2 εκατ. τη σεζόν στη ρωσική ομάδα οπότε δύσκολα θα “πέσει” πολύ απ΄αυτό το όριο ώστε να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Με το σύλλογο της Πετρούπολης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Τα highlights του Ζενίτ-Ολυμπιακός (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Αγία Πετρούπολη: