Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Απομακρύνεται του Μπερμπάτοφ

Απομακρύνεται του Μπερμπάτοφ

Δύσκολα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ
Δύσκολα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την περίπτωση του μεγάλου Βούλγαρου επιθετικού Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η περίπτωσή του δε θα προχωρήσει.

Χθες στο Ρέντη είχαμε το πρώτο ουσιαστικό ποδοσφαιρικό “τετ-α-τετ” μεταξύ Μάρκο Σίλβα και Ολυμπιακού. Κύριο θέμα της κουβέντας δεν ήταν άλλο από τα μεταγραφικά, μαζί με διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των φιλικών.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών του παρέδωσαν τη λίστα βάσει της οποίας έχουν κινηθεί μέχρι τώρα στην αγορά, με τον Πορτογάλο να εγκρίνει ή να απορρίπτει ανάλογα περιπτώσεις. Μια απ΄αυτές που δεν έκανε “κλικ” στον Σίλβα, ήταν εκείνη του Βούλγαρου Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν έρθει σε μια πρώτη προφορική συμφωνία.

Ο 34χρονος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Μονακό όμως αυτή φαίνεται να είναι εκτός Πειραιά. Βέβαια η υπόθεση θα παραμείνει στα “συρτάρια” των ερυθρόλευκων εν απουσία άλλης εναλλακτικής αφού ο Ζονάτας που επίσης αρέσει, κρίνεται υπερβολικά ακριβός και η ενδεχόμενη προσπάθεια προσθήκης του μάλλον εγκαταλείπεται.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

«Να κλείσουμε την χρονιά με ακόμη έναν τίτλο»

Ο Μάρκο Σίλβα οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και ...