Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Παπανικολάου: «Η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο»

Παπανικολάου: «Η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο»

Ο Κώστας Παπανικολάου απέδωσε την σημερινή νίκη επί της Χίμκι, στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ:«Μεγαλώνουν οι followers στο Instagram. Καλό παιδί ο Νίκολα, τον βοηθάμε όσο μπορούμε. Θα πάει στο ΝΒΑ του χρόνου και εμείς θα κλαίμε!

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: Προσπαθείς να ελέγχεις το κορμί σου. Δόξα το Θεό έιμαι καλά. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπήρξε καταπόνιση, όμως η δουλειά που έγινε με το σταφ είναι πολύ σημαντική. Είμαστε καλά. υγιείς και προχωράμε. 

Για την χημεία της ομάδας:Το κομμάτι της χημείας έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, για να παίζουμε ένα μπάσκετ που θα φέρνει νίκες και θα αρέσει στον κόσμο. Όταν συνδυάζεις εμφάνιση και νίκη είναι το καλύτερο. Όσο προσπαθείς βελτιώνεσαι. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα.

Για την άμυνα, πάνω στην οποία στηρίχτηκε ο Ολυμπιακός σήμερα:Η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο για μία ακόμα βραδιά. Δώσαμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, όπου η Χίμκι ήταν άστοχη. Στο δεύτερο μέρος η άμυνα ήταν πιο συμπαγής κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε εύκολους πόντους».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...