Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Συμβουλές και επιβράβευση Γεωργάτου σε Μπουχαλάκη

Συμβουλές και επιβράβευση Γεωργάτου σε Μπουχαλάκη

Οι παρατηρήσεις και η επιβράβευση του Γρηγόρη Γεωργάτου στον Ανδρέα Μπουχαλάκη
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης άκουσε με προσοχή τι είχε να του πει ο Γρηγόρης Γεωργάτος

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος συνεχίζει να παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο και να ενισχύει με τον τρόπο του όλα τα νέα παιδιά της ομάδας. Οι παρατηρήσεις/συμβουλές που έγιναν συγχαρητήρια στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αναλύσαμε σε προηγούμενο κείμενο τι έγινε στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (14/7). Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν τις σέντρες και τα γεμίσματα από τα πλάγια. Την ώρα που ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε γεμίσματα από τα αριστερά, είχαμε την παρέμβαση του Γρηγόρη Γεωργάτου. Ο Έλληνας μέσος είχε αρκετές άστοχες σέντρες, σε καταστάσεις τριών επιτιθέμενων εναντίον δύο αμυνόμενων.

“Αν οι εννέα από τις δέκα σέντρες είναι άστοχες, δεν κάνουμε δουλειά” είπε ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού στον 22άχρονο ποδοσφαιριστή. “Συγκεντρώσου και κοίταξε την περιοχή. Έχεις τρεις παίκτες μέσα” συμπλήρωσε ο Γεωργάτος, ενώ, σε ένα άστοχο γέμισμα προς τον Κασάμι που δεν πρόλαβε καν να σουτάρει προς το τέρμα, είπε στον αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ: “Τον δυσκόλεψες αρκετά”.

Ο Μπουχαλάκης, όμως, έβαλε τα δυνατά του. Και οι δύο-τρεις επόμενες σέντρες του ήταν “ξυραφένιες”, για να δεχθεί αμέσως τα “μπράβο” του Γεωργάτου για μία εξ αυτών: “Ναι, αυτή ήταν πάρα πολύ καλή”. 

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού βοηθάει όλους τους παίκτες και παρατηρεί όλες τις λεπτομέρειες σε κάθε προπόνηση. “Άλαν, πιο γρήγορη κίνηση στο πρώτο δοκάρι” είπε σε μία στιγμή και στον Άλαν Πουλίδο προκειμένου να γίνει πιο απειλητικός και να εκμεταλλευτεί τις σέντρες που γίνονταν.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...