Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Ολοκληρώνεται την Τετάρτη η προετοιμασία στο Πήλιο (pics) 

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη η προετοιμασία στο Πήλιο (pics) 

IMG_4776

Το δρόμο της επιστροφής για το Ρέντη θα πάρουν το μεσημέρι της Τετάρτης οι ομάδες Κ-15 και Κ-16 της Ακαδημίας που πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα Χάνια του Πηλίου.

Οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν οχτώ ημέρες σκληρά αλλά και να δώσουν και από ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδες της περιοχής. Τόσο ο Νίκος Τοπολιάτης (Κ-15) όσο και ο Τάσος Θέος (Κ-16) είχαν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» όλους τους ποδοσφαιριστές τους και να τους περάσουν αυτά τα οποία θέλουν έτσι ώστε να δημιουργηθούν δεμένες και αξιόμαχες ομάδες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα Χάνια φυσικά ξεκίνησαν και οι επαφές των ποδοσφαιριστών και των προπονητών με τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας, κ. Γιάννη Ζαρώτη, οι οποίες δεν θα σταματήσουν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

IMG_4779  IMG_4810

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...