Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντουρμάζ: “Είμαστε πολύ νωρίς στην προετοιμασία μας”

Ντουρμάζ: “Είμαστε πολύ νωρίς στην προετοιμασία μας”

Οι δηλώσεις του Ντουρμάζ μετά το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Ως βασικός έπαιξε κόντρα στη Φενέρ ο Σουηδός εξτρέμ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει το αποτέλεσμα τη δεδομένη χρονική στιγμή και επισήμανε πως η Φενέρμπαχτσε είναι πιο έτοιμη, καθώς σε λίγες ημέρες δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζίμι Ντουρμάζ στο Olympiacos TV:

Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα από εκείνον, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Ποιες είναι οι σκέψεις σου μετά το αποτέλεσμα;

“Δεν κοιτάζουμε το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ νωρίς στην προετοιμασία μας. Είναι δύσκολο να πούμε με ασφάλεια ότι κάναμε καλό ή κακό παιχνίδι. Προπονούμαστε πολύ σκληρά και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. Η Φενέρ παίζει την επόμενη εβδομάδα για το Champions League, για τα προκριματικά και είναι πολύ, πολύ πιο έτοιμοι από εμάς. Αλλά νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι”.

Οι πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του ματς, στην ανάπαυλα και στο δεύτερο μέρος, επηρεάζουν τη “χημεία” της ομάδας σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας;

“Σίγουρα. Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι θα κάνουμε ξανά πολλές αλλαγές, αλλά είναι πάντα έτσι σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Κάνουμε πολλές αλλαγές στα παιχνίδια. Είναι έτσι γιατί όλοι πρέπει να παίξουν, για να βρουν τον ρυθμό του παιχνιδιού”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τζίμι Ντουρμάζ, πατώντας ΕΔΩ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...