Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντα Κόστα: “Η τύχη ήταν εναντίον μας”

Ντα Κόστα: “Η τύχη ήταν εναντίον μας”

dacosta

Ο Μανουέλ ντα Κόστα επισήμανε πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Για το ματς με την Μπάγερν, ο Μαροκινός στόπερ του Ολυμπιακού τόνισε: “Σίγουρα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στο πρώτο μέρος σε σχέση με το δεύτερο. Πιστεύω καταφέραμε και ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε κάποιες αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι το ματς άλλαξε τελείως όταν ο Μίλερ πέτυχε αυτό το γκολ και με τον τρόπο που το πέτυχε. Θα προτιμούσαμε φυσικά αυτή η τύχη να είναι με το μέρος μας. Νομίζω ότι το παιχνίδι μετέπειτα δυσκόλεψε για εμάς, προσπαθήσαμε όμως να βγούμε μπροστά. Τρία γκολ για την εικόνα της ομάδας, σίγουρα δεν είναι αυτό που δείξαμε στο ματς και αυτά που δοκιμάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι το πρώτο γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο”.

Για το πρώτο τέρμα της Μπάγερν και τον τρόπο που μπήκε, ο Ντα Κόστα τόνισε: “Όπως είπα και πριν ήταν το γκολ που άλλαξε την ροή του αγώνα και μακάρι αυτή η τύχη να είχε βρεθεί με το μέρος μας, ωστόσο ήταν εναντίον μας. Η Μπάγερν είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία όταν παίρνει το προβάδισμα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να το αυξήσει. Πιστεύω ότι άμα είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε λίγο ακόμα το 0-0, το παιχνίδι ίσως να είχε διαφορετική μορφή. Είμαστε και εμείς μία μεγάλη ομάδα, δεν μπορούμε να το βάλουμε κάτω, άσχετα ποιο είναι σήμερα το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι το σκορ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πρέπει πλέον να χτυπήσουμε όλα τα ματς, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και αυτό θα κάνουμε”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μήνυμα παραμονής από Ντα Κόστα!

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση του Μάνουελ Ντα Κόστα, καθώς ο Μαροκινός στόπερ με ...