Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Σφραγίζει» το εισιτήριο για τον τελικό

«Σφραγίζει» το εισιτήριο για τον τελικό

Μετά τις δυο νίκες με 3-0, στο Ρέντη για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volleyleague, η σειρά των αγώνων μεταφέρεται στην έδρα της Κηφισίας και η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θέλει να κάνει το 3-0 στις νίκες.

Η τρίτη ημιτελική αναμέτρηση των δυο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (30/4), στις 18:00, στο κλειστό της Ηλιούπολης και μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη με την οποία θα «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου (2-0 νίκες).

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τον ημιτελικό με την Κηφισιά αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν  Ράουβερντικ.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στο osfp.gr: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το 3-0 και μετά να αφοσιωθούμε στους τελικούς. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να κατακτήσουμε τον τίτλο που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...