Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας: “Δεν νιώθω ότι αδικήθηκα”

Μπαρτζώκας: “Δεν νιώθω ότι αδικήθηκα”

bartzokas

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε πως δεν αισθάνεται αδικημένος από την εξέλιξη που είχε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε στην Ελλάδα, ως κόουτς της Λοκομοτίβ Κουμπάν για να δώσει το “παρών” στο τουρνουά “Nick Galis Cup” που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και την έδρα του Άρη. Μετά την ήττα από την Καρσίγιακα (25/9), ο Έλληνας προπονητής μίλησε στη κάμερα του ΑΡΤ για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, τον περασμένο Οκτώβριο.

“Δεν νιώθω ότι αδικήθηκα από τον Ολυμπιακό. Αποφασίζοντας να ασχοληθώ με το επάγγελμα του προπονητή, ήξερα ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά. Δεν νιώθω καθόλου ότι αδικήθηκα. Ετσι είναι η ζωή του προπονητή και πρέπει να το συνηθίσει κανείς. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τέτοιο” τόνισε χαρακτηριστικά ο 50άχρονος τεχνικός.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο…

Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο ...