Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Το πρόγραμμα με Άρσεναλ, χωρίς προπόνηση στο Λονδίνο

Το πρόγραμμα με Άρσεναλ, χωρίς προπόνηση στο Λονδίνο

oly

Καινοτομία από Μάρκο Σίλβα! Ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί στο “Emirates”, αλλά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με την Άρσεναλ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, το πρωί της Δευτέρας (28/9).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του Τύπου για το πρόγραμμα της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα προπονηθούν στο “Emirates” μία ημέρα πριν από τον αγώνα, αλλά θα γυμναστούν στο Ρέντη το πρωί της Δευτέρας (28/9) πριν από την αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για την Αγγλία. Η καινοτομία του προπονητή των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του εφετινούς UEFA Champions League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (29/9) την Άρσεναλ, στο Λονδίνο. Το πρόγραμμα της ομάδας μας το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 28/9

09:30 ώρα Ελλάδας Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη (Λεγάκη 9-11, Άγ. Ιωάννης Ρέντης). Ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

18:30 ώρα Μεγάλης Βρετανίας Συνέντευξη Τύπου του προπονητή κ. Μάρκο Σίλβα και ενός ποδοσφαιριστή στο Emirates.

Τρίτη 29/9

19:45 (21:45 Ελλάδας) Άρσεναλ – Ολυμπιακός * 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αν μπορεί ένας είναι αυτός!

Τα playoffs ανέκαθεν είχαν μια άγρια ομορφιά. Η συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον ίδιο αντίπαλο είναι ...