Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί»

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί»

Ικανοποιημένος από την σοβαρότητα των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί του Κολοσσού.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύο μέρες μετά την προσπάθειά μας στο Μόναχο και επειδή γυρίσαμε χθες το απόγευμα δεν είχαμε την ευκαιρία να το προετοιμάσουμε. Ήμασταν, όμως, σοβαροί. Είχαμε δύο στόχους και να κερδίσουμε και να μοιράσουμε τον χρόνο, πράγμα που κάναμε. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε αμφιβολία για το ποιος θα ήταν ο νικητής, έπρεπε να δείξουμε σοβαρότητα και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Έγινε αυτό και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Τώρα έχουμε τις επόμενες δύο μέρες να προετοιμάζουμε την αναμέτρηση με την Μακάμπι, που είναι πολύ απαιτητικό. Εύχομαι καλή τύχη στον Κολοσσό στην συνέχεια της χρονιάς».

Από την πλευρά του, ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Η διαφορά του είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τη δική μας ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο αυτό. Ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπορέσαμε ποτέ να ακολουθήσουμε τον ρυθμό ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα έλεγα πως είναι πολύ γοητευτικός ο τρόπος παιχνιδιού του και είναι ένα καλό παράδειγμα για όλες τις ομάδες η προσέγγιση του στο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στα ματς που είναι πιο βατά για εμάς και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας»

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Πάτρα και στήριξαν την ομάδα μας στην αναμέτρηση με ...